Reklam
Reklam

Bitcoin over de grens van 1000 dollar

Bitcoin, de internet betaalmiddel zonder aangesloten bank of land, heeft na de wisselingen 3 jaar geleden aan het eind van 2016 wederom de grens van 1000 dollar bereikt.

Bitcoin over de grens van 1000 dollar
Editör: Turkinfo.nl
03 Ocak 2017 - 05:25
Reklam

De voorzitter van de vereniging van digitale conversies in Turkije, İsmail Hakkı Polat, geeft aan dat de ontwikkelingen in de wereld als de verkiezingen in de Verenigde Staten de Brexit en de ontwikkelingen in het Midden-Oosten ervoor hebben gezorgd dat de vraag naar de cyber munteenheid Bitcoin is gestegen. In 2010 kon voor 1 dollar duizend Bitcoins gekocht worden, vandaag is 1 Bitcoin 1000 dollar waard.



Het internet betaalmiddel dat niet gebonden is aan een bank of land, heeft na 3 jaar van schommelingen aan het eind van 2016 de grens van 1000 dollar bereikt.



Polat, dat ook docent is aan de Kadir Has Universiteit, heeft vragen van de AA-verslaggever omtrent de Bitcoin beantwoord.



Polat, die de verslaggever eraan herinnert dat de Bitcoin pas in 2008 is ontstaan en da het enkel en alleen op internet vlak geproduceerd kan in digitaal formaat, geeft aan dat er op de gewone geld veel schommelingen zijn de laatste tijd. Hij vervolgde dat de Bitcoin, ondanks de schommelingen in de fysieke geldverkeer, zijn koers vast heeft gehouden de afgelopen tijd en vervolgde “In 2010 kon je voor 1 dollar 1000 Bitcoins halen, vandaag kun je voor 1 Bitcoin 1000 dollar betalen”.



Polat geeft verder aan dat in 2016 Bitcoin een 100 procent waardestijging heeft meegemaakt en dat dit de beleggers niet is ontgaan. De beleggers gaan weer steeds meer interesse tonen in de Bitcoin.



De Globale chaos in het voordeel van Bitcoin



Polat geeft verder aan dat de uitslag van de verkiezingen in de Verenigde Staten, de Brexit en de instabiele situatie in het Midden-Oosten ervoor gezorgd hebben dat de vraag naar Bitcoin gestegen is. Als de chaos niet ophoudt in de wereld en maar voortzet, sluit ik niet uit dat de Bitcoin nog meer in trek zal zijn en dat de waarde nog veel verder gaat stijgen, aldus Polat.



Blijf weg van de Bitcoin als je er geen verstand van hebt



Verwacht wordt dat de stijging van 2016 nog zeker in 2017 door gaat zetten voor wat betreft de waarde van de Bitcoin, echter Polat benadrukt dat je je niet moet wagen aan de Bitcoins als je er geen verstand van hebt.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum