Reklam
Reklam

Burak Yilmaz komt voor 5 jaar naar Fortuna Sittard

Burak Yilmaz tekent een contract voor vijf jaar bij Fortuna Sittard. Burak Yılmaz voor 2 jaar als speler en voor 3 jaar als technische commissie aan het team zal bijdragen.

Burak Yilmaz komt voor 5 jaar naar Fortuna Sittard
Editör: Turkinfo.nl
22 Haziran 2022 - 06:28
Reklam

In de verklaring op de website van de club werd bekend gemaakt dat er een 5-jarig contract is getekend met de 37-jarige voetballer. Er werd opgemerkt dat Burak Yılmaz voor 2 jaar als speler en voor 3 jaar als technische commissie aan het team zal bijdragen.

Burak maakte een statement over zijn transfer en zei: "Ik kijk uit naar de tijd die ik bij mijn nieuwe team zal doorbrengen. Het hele plaatje was enorm belangrijk voor mij over wat Fortuna Sittard mij kan bieden en wat ze mij willen presenteren. Ten eerste wil ik me focussen op mijn periode als speler bij de club. De club is assertief en daar wil ik met mijn ervaring aan bijdragen." gebruikte de zinnen.

Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard: "Het is een geweldige dag voor ons, omdat we een speler met deze status hebben overgedragen. Ondanks zijn leeftijd is Burak Yılmaz nog steeds extreem fit en enthousiast. We geloven dat zijn ervaring zowel op als buiten het veld." haar beoordeling heeft gemaakt.
Burak Yılmaz, die vorig seizoen in het Franse Lille speelde, maakte 4 goals in 31 wedstrijden.

Burak, die ook aanvoerder is van het A National Football Team, maakte zo'n 3 maanden geleden bekend dat hij een punt achter zijn nationale teamcarrière had gezet.

©TURKINFO.NL


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum