Reklam
Reklam

De Ontwerp van Elektrische 'droomauto van Turkije" is officieel geregistreerd in EU

Volledig van Turkse makelij, volledig elektrisch en volledig in het land zelf zijn gemaakt de droomauto van Turkije is vanaf nu officieel geregistreerd in EU voor intellectuele eigendom(EUIPO)

De Ontwerp van Elektrische 'droomauto van Turkije" is officieel geregistreerd in EU
Editör: Turkinfo.nl
13 Nisan 2020 - 12:49
Reklam

De Turkse Automobile Joint Venture Group (TOGG) heeft maandag aangekondigd dat het EU-bureau voor intellectuele eigendom (EUIPO) zijn aanvraag voor modelregistratie heeft aanvaard.
Het bedrijf heeft nog een belangrijke stap in het ontwerpproces voltooid, staat in een verklaring.

Aan de andere kant zullen de ontwerpregistratie-aanvragen van TOGG in Azië en Amerika - momenteel opgeschort - naar verwachting dit jaar worden voltooid.

TOGG zal tot 2030 vijf verschillende modellen produceren - SUV, sedan, c-hatchback, b-SUV en b-MPV - en hun intellectuele en industriële eigendomsrechten bezitten.

De kosten van de fabriek zullen naar verwachting 22 miljard Turkse lira ($ 3,7 miljard) bedragen. Er zullen 4.323 medewerkers in dienst zijn, waaronder 300 gekwalificeerd personeel.

Het elektrische voertuigplatform van TOGG, volledig ontworpen door TOGG-ingenieurs voor alle vijf de modellen, zal origineel en gepatenteerd zijn.

Het platform biedt maximale efficiëntie, comfort, duurzaamheid en veiligheid.
De auto's, inheems in Turkije, worden ook ondersteund door de overheid met belastingkortingen en incentives.

©MD 
TURKINFO.NL


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum