Reklam
Reklam

De opwinding van de WK-finale op THY's vlucht Istanbul-Buenos Aires

Argentijnse fans, die de overwinning van hun land in de finale van de Wereldbeker op het in-flight entertainmentsysteem bekeken, hadden grote vreugde

De opwinding van de WK-finale op THY's vlucht Istanbul-Buenos Aires
Editör: Turkinfo.nl
20 Aralık 2022 - 09:12
Reklam
Wereldbekerfinale opwinding op THY's Istanbul-Buenos Aires-vlucht
Argentijnse fans die de finale van de FIFA Wereldbeker 2022 bekeken met het in-flight entertainmentsysteem van de geplande vlucht Istanbul-Buenos Aires van Turkish Airlines (THY), beleefden grote vreugde boven de Atlantische Oceaan.

Terwijl de finale van de FIFA Wereldbeker 2022 in Qatar werd gespeeld tussen Argentinië en Frankrijk, deelden THY-passagiers de opwinding met het voorrecht van in-flight entertainmentsystemen op de vlucht "TK-15 Istanbul-Buenos Aires".
Voorafgaand aan de wedstrijd zei kapitein-piloot Çetin Siyah: "Beste gasten, u zult de opwinding van de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk live kunnen volgen met het voorrecht van het in-flight entertainmentsysteem. Ik zou willen zeggen dat we bieden u graag dit voorrecht aan als uw familie. Ik hoop dat u een wedstrijd ziet. Prettige vlucht." deed de aankondiging.

Aan het einde van de wedstrijd vierden de Argentijnse fans, die erg blij waren met het winnen van de beker voor hun land, hun overwinning op de Atlantische Oceaan.
Op de afbeeldingen die door de THY Press Office werden gedeeld, vond de vreugde van de Argentijnse fans in het vliegtuig plaats.

De opwinding van de WK-finale op THY's vlucht Istanbul-Buenos Aires

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum