Reklam
Reklam

DENK bezorgd over veiligheid Sylvana Simons

Partij DENK heeft medegedeeld dat ze bezorgd zijn over de veiligheid van Sylvana Simons, lid van deze partij en kandidaat-lid voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

DENK bezorgd over veiligheid Sylvana Simons
Editör: Turkinfo.nl
23 Kasım 2016 - 05:43
Reklam

Partijleider Tunahan Kuzu gaf in een verklaring aan dat ze bezorgd zijn over de veiligheid van kandidaat partijlid en tevens televisiepresentratrice Sylvana Simons. Dit was dan ook de reden om hierover gesproken te hebben met de Nationale coördinator Terrorismebestrijding en veiligheid.



Sylvana Simons werd voor het eerst doelwit van bedreigingen toen ze vertelde dat de Zwarte Piet nog altijd kenmerken had van racisme daar deze nog steeds de mensen herinnerde aan de slavernij van vroeger. Simons heeft toen meerdere malen aangifte gedaan bij de politie vanwege bedreigingen. Afgelopen weekend is hier een nieuw incident bij gekomen. Een film wat op internet is verschenen heeft de bedreigingen op Sylvana Simons doen vergroten en heeft er een serieuzer karakter aan gegeven. In het verschenen filmpje wordt Simons openlijk bedreigd en wordt ze afgebeeld verkleed als een Zwarte Piet, als een naakte Afrikaan die opgehangen wordt.



Tunahan Kuzu heeft in zijn gesprek met de Nationale coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid beveiliging geëist voor Sylvana Simons en dit is inmiddels ook toegekend. Sylvana Simons zal zichtbaar en onzichtbaar beveiligd worden.



 



©MD



Alle berichten met bron Turkinfo en @MD mogen zonder toestemming niet gepubliceerd of gebruikt worden


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum