Reklam
Reklam

Drugs, vuurwapens en 340.000 euro cash in woning Rotterdam-Zuid

In een woning aan de Riederstraat in Rotterdam-Zuid zijn donderdag 13 januari 2 vuurwapens, 340.000 euro cash en ruim 80 kilo harddrugs gevonden.

Drugs, vuurwapens en 340.000 euro cash in woning Rotterdam-Zuid
Editör: Turkinfo.nl
21 Ocak 2022 - 19:34
Reklam

Het gaat waarschijnlijk om een versnijdingspand. De politie kwam bij het pand uit na een tip via het Team Criminele Inlichtingen

Nadat de tip binnen kwam bij het Team Criminele Inlichtingen zijn agenten naar de woning gegaan voor een controle. Een man die de woning verliet met een grote boodschappentas werd gecontroleerd. De tas bleek vol geld te zitten. Na telling bleek het om 340.000 euro te gaan. Daarna heeft ook een controle van de woning zelf plaatsgevonden. Daar lagen verschillende drugs: cocaïne, heroïne, XTC en MDMA. Ook lagen er twee vuurwapens in de woning en was er een ruimte die vermoedelijk werd gebruikt als versnijdingsruimte. In totaal zijn zeven personen aangehouden. Het gaat om één vrouw, een 33-jarige vrouw uit Rotterdam, en zes mannen variërend tussen de 22 en 38 jaar. Zij komen ofwel uit Rotterdam of hebben geen bekende woon- of verblijfplaats.
Politie
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum