Reklam
Reklam

Een van de vermoordden in Amsterdam van Turkse afkomst

In de vroege ochtenduren van afgelopen zaterdag werd voor een Turkse cafe in Amsterdam iemand neergeschoten. De neergeschoten man is een man met Turkse roots die geregistreerd staat in Haarlem.

Een van de vermoordden in Amsterdam van Turkse afkomst
Editör: Turkinfo.nl
11 Ekim 2016 - 05:16
Reklam

Voor de Turkse cafe  Ulfet in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West is op zaterdag ochtend in de vroege uren een schietpartij geweest waarbij 1 persoon direct overleden was en 2 personen gewond raakten. De overleden man was een 44 jarige man afkomstig uit Haarlem met Turkse roots. Van de 2 gewonden wordt ook vermoed dat deze van Turkse komaf zijn.



Volgens de ontvangen gegevens is de vermoordde man niet bekend bij de politie, hij heeft geen strafblad of enige vorm van registratie. Volgens geruchten is er tussen 2 groepen ruzie ontstaan wat eindige in een vuurgevecht tussen beide groepen.



In de avonduren kwam ook meer bericht over de tweede incident in Amsterdam. De man die in zijn auto in het bijzijn van zijn vrouw en kind vermoord werd is de 31-jarige Nederlander Djordy Latumahina. Met dit incident wordt vermoeden dat de verkeerde persoon slachtoffer is geworden. Er wordt gezegd dat deze persoon wel bekend is in de Amsterdamse uitgaanswereld, echter geen enkel bewijs dat hij betrokken zou geweest zijn bij de onderwereld activiteiten.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum