Reklam
Reklam

Eerste voorkeur niet Turkse oog patienten Turkije

Dokter Murat Uyar geeft aan dat het aantal behandelingen van oog patienten van niet Turken in Turkije parallel aan de toerisme ieder jaar groeit.

Eerste voorkeur niet Turkse oog patienten Turkije
Editör: Turkinfo.nl
06 Ocak 2019 - 09:24
Reklam

Dokter Murat Uyar, lid van de internationale consortium voor Ophtalmology, geeft aan dat Turkije op vele vlakken voordeliger is dan andere Europese landen voor een oog behandeling: hoge kwaliteit van kundigheid, geografische ligging, 

klimaat voordelen, kwalitatieve gezondheidszorg, technologie en zorg standaard op wereld niveau, tot soms wel 60% goedkoper in vergelijking met Europa en de algemene gastvriendelijkheid.



Ook als reden waarom Turkije gekozen wordt voor gezondsheidszorg wordt naast de hoge kwaliteit en de goede zorg ook de goedkopen en reletaief makkelijk toegankelijk verblijven genoemd: 

"Met een gemiddelde reisduur van 4 uur is Turkije bereikbaar voor 1,5 miljard mensen uit 60 landen. Turkije is een brug tussen Europa en Azie. Daarbij komt ook nog dat Turkije voor 117 landen gemakkelijk zonder visum of met e-visum 

bereikbaar is en dat Turkije met Turkish Airlines een goede organisatie heeft die het makkelijker maakt om Turkije vanuit deze vele landen te bereiken. Dit maakt Turkije een ideale land voor gezondheidszorg. Ook zijn er vele synergien te noemen en worden voor zorg toeristen een soort van all inclusive zorgpaketten geboden." 



De meeste gezondheids toeristen komen uit Duitsland, Libie, Rusland, Irak, Nederland, Azarbejcan, Engeland, Roemenie, Noorwegen en Bulgarije. Daarnaast is ook een groei te zien van landen uit het Midden Oosten en Afrika.

Naast met name Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland komen zorg toeristen naar Turkije uit bijna alle Europese landen.

@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum