Enes Ünal weer goed voor 1 punt voor zijn team

Twente, dat in de 12de week van de eredivisie op bezoek was bij PSV Eindhoven, wist 1 punt te halen met een doelpunt van Enes Ünal. Het werd 1-1.

Editör: Turkinfo.nl
07 Kasım 2016 - 05:33

Twente wist in de 12de competitieronde van de eredivisie 1 punt te pakken bij de uitwedstrijd in Eindhoven tegen PSV. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De Turkse international Enes Ünal wist de enige doelpunt van Twente te maken.

De wedstrijd in het Philips stadion was doelpuntloos in de eerste helft. In de 51ste minuut kwam Enes Ünal in beeld. Twente wist met het doelpunt van Enes Ünal op een 1-0 voorsprong te komen. PSV wist hier in de 61ste minuut antwoord op te geven met een doelpunt van Hector Moreno. Hierna werd niet meer gescoord en was de einduitslag 1-1.

De 19-jarige Enes Ünal, dat aan het begin van dit seizoen op huurbasis overkwam van Manchester City, had een belangrijke bijdrage aan de punt die Twente wist te pakken in Eindhoven.

De speler die nu ook opgeroepen is in de voorselectie van Turkije, dat in de kwalificatieronde voor de wereldcup van 2018 zich voorbereid op Kosovo, heeft in de competitie 10 wedstrijden achter de rug waarbij Enes 8 keer het doel wist te vinden. Daarnaast heeft hij ook 2 assists op zijn naam staan.

Twente wist met het gelijkspel op PSV het aantal wedstrijden onverslagen op te hogen naar 7 wedstrijden. Met dit gelijkspel wist het zijn puntenaantal te verhogen naar 19 punten. PSV, dat dit seizoen zijn vierde gelijkspel behaalde, wist zijn puntentotaal te verhogen naar 25 punten.