Reklam
Reklam

Erdoğan: we beginnen opnieuw met productie van hennep

"Wij importeren momenteel cannabis. We zullen weer gecontroleerd toestemming geven voor productie.", aldus de president van Turkije Tayyip Erdoğan.

Erdoğan: we beginnen opnieuw met productie van hennep
Editör: Turkinfo.nl
13 Ocak 2019 - 09:11
Reklam

Opnieuw productie van hennep! 

Mijn geboortestad Rize had hennep, hiermee werden onderhemden geproduceerd om het zweet op te nemen. In de loop van jaren hebben ze in Rize de productie van Hennep gestopt. 

Op dit moment importeren we hennep uit andere landen. Producten die hennep nodig hebben voor productie, worden momenteel geproduceerd met hennep uit het buitenland. We hebben de procedure gestart om wederom de productie van hennep in Turkije te realiseren.

 

POLITIE EN HET LEGER DOET IEDERE MAAND HENNEP OPERATIES 

Hennep staat ook bekend dat de zaden als middel gebruikt kunnen worden voor verdovende middelen. Hier wordt industriele teelt van in de lucht gehouden. 

Destijds had de AK partij in de Zwartezee rego een project opgestart onder de naam "nationale productie van hennep", die ook goed was voor het weven van tekstiel, eten en medicijnen.

Omdat in Turkije het ook gebruikt wordt voor het produceren van verdovende middelen worden regelmatig operaties uitgevoerd door de politie en/of leger om deze mensen op te pakken.

 

@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum