Reklam
Reklam

Europa gaat geen extra kosten doorvoeren op mobiel internerverbruik in het buitenland.

De burgers van de landen die aangesloten zijn bij de Europese Unie hoeven vanaf 15 juni 2017 niet te vrezen voor extra kosten voor mobiel internet in het buitenland.

Europa gaat geen extra kosten doorvoeren op mobiel internerverbruik in het buitenland.
Editör: Turkinfo.nl
05 Haziran 2017 - 12:57
Reklam

De burgers van de landen die aangesloten zijn bij de Europese Unie hoeven vanaf 15 juni 2017 niet te vrezen voor extra kosten voor mobiel internet in het buitenland. Let op! Dit geldt niet voor mobiel bellen in het buitenland, daar gelden de hoge tarieven nog steeds. 



Dit besluit is vorig jaar genomen door het Europese Commissie en gaat vanaf 15 juni van kracht. Met dit besluit wordt het mobiel internetten tussen lidstaten kosteloos ongeacht in welke EU-lidstaat je ook bent. Echter is er een limiet aan verbonden van 4 maanden. Telefoonbedrijven voerden hoge bedragen door als iemand in het buitenland internet verbruikte. Zo worden burgers niet meer opgezadeld met hoge telefoonrekeningen na terugkeer van hun vakantie. KPN en Vodafone verklaarden direct het besluit uit te voeren en niet te willen wachten tot 15 juni. T-mobile heeft aangekondigd  vanaf 13 juni over te gaan tot  het uitvoeren van het Europees besluit. 



A. Konusever


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum