"Galatasaray is een geweldige kans voor mij"

De nieuwe transfer van Galatasaray Rodrigues: “Ik ben gekomen bij de beste club van Turkije. Ons doel is om kampioen te worden”

"Galatasaray is een geweldige kans voor mij"

De nieuwe transfer van Galatasaray Rodrigues: “Ik ben gekomen bij de beste club van Turkije. Ons doel is om kampioen te worden”

"Galatasaray is een geweldige kans voor mij"
13 Januari 2017 - 05:26

De nieuwe speler van Galatasaray Garry Rodrigues heeft aangegeven bij Galatasaray gekomen te zijn voor grote successen.De speler die voor 4,5 jaar is vastgezet door Galatasaray met een Nederlandse nationaliteit uit Capo Verde Garry Rodrigues, heeft een persbijeenkomst bijgewoond op het terrein van Galatasaray en heeft hier de vragen van de pers beantwoord.Tijdens de persconferentie was ook bestuurslid Levent Nazifoğlu van Galatasaray aanwezig. Tijdens de persconferentie gaf Rodrigues aan erg blij te zijn met de overstap naar Galatasaray en vervolgde “Ik ben erg blij dat ik onderdeel mag zijn van zo een grote gemeenschap. Ik ga mijn krachten inzetten voor zo een belangrijk gemeenschap. Galatasaray is voor mij een geweldige kans. Daarom zal ik hier alles doen wat in mij zit om Galatasaray succesvol te maken”.Garry Rodrigues, die overgekomen is van de Griekse PAOK, gaf verder aan al in de basis te willen beginnen in de wedstrijd op 14 januari aanstaande tegen Atiker Konyaspor, “Ik zou in die wedstrijd willen spelen. Ik wil aangeven dat ik er klaar voor ben. Aan de andere kant heb ik al 21 dagen geen fysieke trainingen gedaan. Ik wil wel spelen, echter de keuze is aan de trainer. Het belangrijkste is dat ik succesvol ben op het moment dat ik op het veld sta”.Rodrigues, die aangeeft kennis te hebben genomen van de Turkse competitie en gisteren zijn eerste training heeft gehad met Galatasaray, vervolgde:“Al mijn teamgenoten hebben mij warm ontvangen. De vriendschap onderling in het team is erg goed. We hebben kwalitatief hele goede spelers. Ik vind dat ik een stap hoger ben gekomen met deze transfer. Ik kan zowel links als rechts op de vleugel spelen. De laatste jaren heb ik voornamelijk op de linkervleugel gespeeld. Indien de trainer dat wenst en als het ten goede van het team is kan ik ook op de rechterflank spelen.”Verder geeft Garry Rodrigues aan dat hij bij een hele goede team is gekomen en vervolgd: “Ik ben bij de beste team van Turkije gekomen. Ons doelstelling is om kampioen te worden. Ik zal dan ook alles doen om aan de doelstelling een bijdrage te kunnen leveren.”Levent Nazifoğlu heeft ook aangegeven dat ze een belangrijke speler aan het team hebben toegevoegd.Daarna heeft Rodrigues in het bijzijn van de pers de handtekening geplaatst onder het contract dat hem bindt aan Galatasaray.


COMMENTAREN

  • 0 Commentaar