Reklam
Reklam

Galaxy Note 7 wordt niet meer geproduceerd

Het is nog steeds niet rustig bij Samsung. De Galaxy Note 7, waarvan we weten dat de batterij te warm wordt dat deze brand of zelfs ontploft, zal niet meer geproduceerd worden.

Galaxy Note 7 wordt niet meer geproduceerd
Editör: Turkinfo.nl
13 Ekim 2016 - 05:28
Reklam

’s Werelds grootste technologieconcern Samsung heeft verklaard dat ze stoppen met de productie van de Galaxy Note 7, waarvan afgelopen week weer 2 zijn ontploft.



De Zuid Koreaanse bedrijf heeft verder de mensen die in het bezit zijn van een Galaxy Note 7 geadviseerd om gedurende het onderzoek de toestel niet te gebruiken en zelfs uit te zetten.



Samsung had in september dit model teruggeroepen vanwege de problemen met de batterij en vervolgens deze weer op de markt gezet nadat het probleem met de batterij opgelost was.



Echter, ook bij de vernieuwde toestellen zijn dezelfde problemen naar voren gekomen nadat deze gelanceerd is.



Samsung, dat een van de belangrijkste merken op de markt is voor smartphones, heeft met de Galaxy Note 7 echt teleurstellende ervaringen. De verklaringen zijn allemaal direct achter elkaar gekomen. Gisteren was nog verklaard dat de productie tijdelijk stopgezet was, vandaag wordt al aangegeven dat de mensen die in het bezit zijn van dit model hun telefoon het beste uit kunnen zetten. De productie is nu ook definitief gestopt.



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum