Babel heeft eerste training met Beşiktaş achter de rug

Beşiktaş is begonnen aan zijn voorbereidingen voor de tweede seizoenshelft. De Nederlandse voetballer Ryan Babel, die voor 2,5 jaar getekend heet bij Beşiktaş, heeft zich toegevoegd aan de kamp van Beşiktaş in Antalya.

Babel heeft eerste training met Beşiktaş achter de rug
Babel heeft eerste training met Beşiktaş achter de rug

Beşiktaş is begonnen aan de voorbereidingen van de tweede seizoenshelft van de Spor Toto Süper Lig.

Beşiktaş heeft na de laatste bekerwedstrijd tegen Boluspor op 27 december genoten van 5 dagen vrij. Gisteren in de middaguren is Beşiktaş aangekomen bij Antalya en hebben ze ingetrokken bij Belek Toerisme Centrum voor hun kamp. De eerste training is alweer een feit en is gehouden op het terrein van het hotel waar ze verblijven.

Trainer Şenol Güneş is de training begonnen met een klein overleg op het trainingsveld. Daarna is in de eerste deel van de training voornamelijk getraind op het veroveren van de bal en het pasen van de bal. Daarna is de training voortgezet door in groepsvormen op korte en lange afstanden te sprinten. Training is vervolgens afgerond met wat rek- en strekoefeningen.

Beşiktaş vervolgd zijn voorbereidingen op de tweede seizoenshelft door vandaag 2 trainingssessies te houden.

Babel heeft deelgenomen aan groepstraining

Ryan Babal, die in de winterstop toegevoegd is aan de selectie van Beşiktaş, heeft met deze club gisteren direct zijn eerste training gehad.

Babel, die in de ochtend nog in Istanbul was voor de medische keuring en daarna een handtekening heeft gezet onder een contract voor 2,5 jaar, is daarna direct naar Antalya gegaan om zich te voegen bij zijn teamspelers op kamp. De 30-jarige Babel heeft de volledige training afgewerkt met het team.

Quaresma met verlof, Aboubakar bij zijn nationaal elftal

De Portugese voetballer Ricardo Quaresma en Kameroense Vincent Aboubakar zijn niet meegegaan op kamp. Queresma heeft nog verlof en Aboubakar heeft met het nationaal elftal van Kameroen interland verplichtingen.

Veli Kavlak heeft meegetraint met het team

De middenveldspeler van Beşiktaş, Veli Kavlak, die al een geruime tijd geblesseerd is, heeft zich ook toegevoegd aan het team en heeft deelgenomen aan de training.

Het contract van deze speler, die door zijn blessure 5 keer onder het mes is gegaan, was aan het begin van dit seizoen voor een half jaar bevroren.

Vier jeugdige spelers deelgenomen aan de kamp

Trainer van Beşiktaş Şenol Güneş heeft 4 jeugdige spelers toegevoegd aan zijn kamp selectie. Het gaat om de volgende 4 spelers: De 21-jarige keeper Hüseyin Yılmaz, verdediger Fatih Aksoy, middenvelder Muhammed Enes Durmuş en Sedat Şahintürk.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Fors minder ov-boetes voor studenten
Fors minder ov-boetes voor studenten