sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Bericht over de status van Van Persie

Van de speler van Fenerbahce Van Persie, die tijdens de wedstrijd tegen Akhisar Belediyespor een stoot op zijn oog kreeg, is bekend geworden dat er niets serieus aan de hand is.

Bericht over de status van Van Persie
Bericht over de status van Van Persie
Reklam

Van Van Persie, die tijdens de competitiewedstrijd in de Spor Toto Super Lig van Turkije een blessure opliep in de wedstrijd tegen Akhisar Belediyespor, is bekend geworden dat het goed gaat met hem.

Van Persie, die via de social media al zijn fans bedankt voor de steun die ze hem hebben gegeven en ook de medische staf bedankt voor hun hulp en ondersteuning, verklaarde verder “Er is een klein scheurtje in mijn oog. Vanochtend na de controle in het ziekenhuis kan ik zeggen dat het goed gaat met mij. Met voetbal gebeuren dit soort dingen nu eenmaal. Ik ben blij met de overwinning die we behaald hebben. Ik ga mij nu voorbereiden op de komende derby, kom op Fener!”

Van Persie wist in de 10de minuut van de competitiewedstrijd tegen Akhisar Belediyespor de eerste doelpunt te maken in de wedstrijd die uiteindelijk met 3-1 gewonnen werd. In de 38ste minuut moest hij het veld verlaten door een klap op zijn oog, hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen