sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

CBS: Single geeft meer uit aan vakantieortal

Singles geven ruim 200 euro meer uit aan een lange vakantie in het buitenland dan de doorsnee vakantieganger.

CBS: Single geeft meer uit aan vakantieortal
CBS: Single geeft meer uit aan vakantieortal
Reklam

De gemiddelde Nederlander besteedde in 2014 per persoon in totaal 814 euro aan vakantie, de single zat daarboven met 1 037 euro. Dat meldt CBS.
Huishoudens met kinderen betalen meer naarmate de kinderen ouder zijn. Gezinnen waarbij het jongste kind niet ouder is dan zes zijn gemiddeld 503 euro per persoon kwijt aan een lange buitenlandse vakantie. Een gezin met een 13- tot 18-jarige puber betaalt gemiddeld 701 euro per persoon.

Liever hotel dan camping
De 2,8 miljoen eenpersoonshuishoudens in Nederland waren in 2014 goed voor 1,5 miljoen vakanties. In totaal werden 14,4 miljoen vakanties geboekt. De gemiddelde Nederlandse vakantieganger trekt er het liefst met auto en caravan op uit. De single - al dan niet op reis in gezelschap - verkiest het vliegtuig boven de auto en verblijft dan ook vaker in een hotel of motel op de plaats van bestemming.

Duitsland favoriet
De top 5 van favoriete bestemmingen ziet er voor alleenstaande vakantievierders niet heel anders uit dan voor de gemiddelde Nederlander. De top 5 voor single vakantiegangers is achtereenvolgens Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië en Turkije. De top 5 favoriete vakantiebestemmingen van de doorsnee Nederlander ziet er als volgt uit: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië.

Bron: CBS

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen