sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

De gelukkigste kinderen van de wereld in Nederland

Volgens UNICEF leven de gelukkigste kinderen van de wereld in Nederland.

De gelukkigste kinderen van de wereld in Nederland
De gelukkigste kinderen van de wereld in Nederland
Reklam

Als verklaring hiervoor wordt in het rapport aangegeven dat in Nederland de ouders meer tijd doorbrengen met hun kinderen. Een ander belangrijk reden dat genoemd wordt is dat de onderwijs niet geheel gebaseerd is op allemaal examens en huiswerk, wat ook minder stress met zich meebrengt onder de kinderen.

Nederland is ook het land waar de meeste kinderen ’s ochtends met hun ouders ontbijten voordat de kinderen naar school gaan. Dit zorgt ervoor dat de kinderen de dag goed beginnen. Ook wordt beweerd dat het gezamenlijk ontbijten de banden alleen maar versterkt en het makkelijker maakt om met elkaar te communiceren. Ook zijn het de Nederlanders die tijdens het ontbijt het meest chocolade eten. Dit doet de mensen uiteraard denken of dit wel gezond is, echter de Nederlanders zijn ook de meesten die fietsen. Ook het feit dat Nederland het land is waar obesitas onder kinderen het minst voorkomt is het bewijs dat chocolade tijdens ontbijt geen probleem hoeft te zijn. De meeste kinderen gaan ’s ochtends op de fiets naar school.

In Nederland zijn er over het algemeen gescheiden wegen voor fietsers. Dit is de reden dat ouders kinderen zonder problemen kunnen laten fietsen naar school.

©MD

Alle berichten met bron Turkinfo en @MD mogen zonder toestemming niet gepubliceerd of gebruikt worden

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen