sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Deëscalatie Nederland en Turkije

De Turks Islamitische Culturele Federatie Nederland (TICF) betreurt de diplomatieke crisis tussen Nederland en Turkije.

Deëscalatie Nederland en Turkije
Deëscalatie Nederland en Turkije
Reklam

Alles zou op alles gezet moeten worden om de relatie zo snel mogelijk te verbeteren, want Turkije en Nederland onderhouden meer dan 400 jaar diplomatieke betrekkingen. Op economisch en cultureel terrein werken ze samen en ruim 50 jaar wonen er in Nederland mensen die uit Turkije zijn gekomen en ondertussen Turkse Nederlanders zijn geworden. 

TICF vindt het bizar en ongelooflijk dat een Turkse minister van Sociale Zaken uit Turkije niet de gelegenheid heeft gekregen om de mensen toe te spreken. Het is ongelooflijk dat zij tegen haar zin met een sleepvoertuig naar Duitsland is vervoerd. Haar vrijheid van meningsuiting en vrijheid in mobiliteit is ontnomen. 
De politie in Rotterdam heeft bij een vredige demonstratie hard ingegrepen met waterkanonnen, paarden en honden en tientallen demonstranten raakten gewond. 

Volgens TICF heeft de regering wantrouwen gecreëerd bij de Turkse Nederlanders. Hoe moet het vertrouwen, harmonie en verdraagzaamheid weer groeien. 
Volgens deskundigen was dit niet gebeurt als er geen verkiezingen waren geweest in Nederland. Deze crisis is verkiezingsthema geworden. 

Tevens vindt TİCF dat de Turkse overheid de Turkse Nederlanders niet moet mengen in de interne aangelegenheden. Het is overduidelijk dat beiden landen politiek bedrijven over de ruggen van de Turkse Nederlands. TICF heeft zijn achterban opgeroepen om kalm te blijven en roept beide landen op escalatie te voorkomen.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen