Dit jaar in Antalya 120 duizend golfers uit 30 landen

Cahit Şahin, IAGTO Turkije en voorzitter van Professional Golf Sport vereniging Antalya, "We hebben dit jaar uit 30 landen ongeveer 120 duizend golf gasten ontvangen in Antalya.

Dit jaar in Antalya 120 duizend golfers uit 30 landen
Dit jaar in Antalya 120 duizend golfers uit 30 landen Admin

Hiermee hebben we ongeveer 125 miljoen euro omzet gemaakt.".

Belek, de plaats in Antalya waar de laatste jaren een sterke groei in Golf gasten te zien is, heeft dit jaar uit 30 landen 120 duizend golf gasten ontvangen.
De voorzitter van IAGTO, de vereniging voor internationale Golf Tour operators, en de professional Golf Sport vereniging Antalya Cahit Şahin heeft aan de AA reporter aangegeven dat Belek een standaard word in de wereldwijde Golf centra en op dit moment hier 16 verschillende golf velden telt.

Şahin, die aangeeft dat de klimaat van Antalya, dat geheel de Middellandse zee klimaat heeft, gunstig is voor de Golf sport aangezien hier 12 maanden gegolfd kan worden.
Verder geeft hij aan dat het golf seizoen, dat gestart is in September, zal duren tot mei komend jaar en dat in de zomermaande 's ochtends vroeg gewoon golf gespeeld kan worden.

Er komen gasten uit vele landen naar Antalya om hier golf te spelen: Landen van Noord Europa, China, Zuid Korea, Japan, Rusland, Oekraine enz.
"Dit jaar zijn we gastheer geweest van 120 duizend gold toeristen uit 30 landen. Hiermee hebben we een omzet weten te realiseren van 125 miljoen euro", aldus Şahin.

Verder geeft Şahin aan dat over de hele wereld ongeveer 60-65 miljoen amateur golf spelers zijn; alleen al in America 27-30 miljoen, Japan 10 miljoen, Zuid Korea 5 miljoen.
Omdat met name in de Noord Europese landen in de wintermaanden veel sneeuw, regen en kou is, kiezen juist deze landen om in Turkije in deze maanden golf te spelen. Omdat in het seizoen tussen September en mei in Antalya het klimaat goed is om Golf te spelen, is dit een gewilde locatie.

Uitgave per persoon meer dan 1000 euro
Dat Golf toerisme naast verblijf vele andere voordelen biedt verklaart Şahin als volgt:
"De Golf toeristen die komen hebben naast kosten voor verblijf ook kosten voor het spelen van het spel.
In de omgeving van Belek zijn de kosten voor 1 spel Golf ongeveer 150-165 euro. Een golf speler speelt gemiddeld per week 4-5 spelen.
Hierdoor is de inkomen voor Turkije gemiddeld gezien hoger dan andere toeristen. De kosten die een golf speler maakt in Turkije is per persoon meer dan 1000 euro.
In Belek zijn nog altijd 16 golf velden aanwezig. In 2012 hebben we in deze omgeving ongeveer 550 duizend rondes gehad. Dit is de jaren erop gedaald.
In 2018 hebben we, mede doordat Toerisme in Turkije is gestegen, deze aantallen weer bijna gehaald. Ons streven is om in 2019 de aantallen van 2012 weer te evenaren."

Verder geeft de voorzitter aan dat ng altijd uit het buitenland vele aanvragen komen om in de omgeving van Antalya te golfen. Het is nodig om te investeren in meer velden en hiervoor zijn de nodige activiteiten opgestart.

De al 6 jaar in Antalya georganiseerde Turkish Airlines Open Golf Tournament draagt bij aan de bekendheid van deze omgeving als Golf bestemming. Tijdens dit toernooi komen 's werelds beste
golfers naar Turkije en zijn allemaal zeer tevreden over de faciliteiten op locatie. De bekende Golf spelers vertrekken allemaal zeer tevreden uit Turkije na het toernooi.

@MD
Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal daklozen sinds 2009 meer dan verdubbeld
Aantal daklozen sinds 2009 meer dan verdubbeld
Werkloosheid 25- tot 45-jarigen in juli gestegen
Werkloosheid 25- tot 45-jarigen in juli gestegen