sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Erdoğan fanatiekeling gestraft in Nederland

Een inwoner van Delft die een fanatieke aanhanger is van de president van Turkije, Recep Tayyip Erdoğan, heeft een taakstraf gekregen van 40 uur.

Erdoğan fanatiekeling gestraft in Nederland
Erdoğan fanatiekeling gestraft in Nederland
Reklam

Een Nederlandse Turk die commentaar leverde op de teksten van de schrijver van Elsevier, de uit Iran afkomstige Afshin Ellian, tegen Erdoğan, heeft bij de rechtbank een taakstraf van 40 uur gekregen omdat zijn reacties als bedreigend werden geïnterpreteerd. Ondanks dat de Nederlandse Turk tijdens de rechtszaak aangaf dat hij spijt had van zijn woorden kreeg hij de taakstraf opgelegd.

In zijn schrijven had Afshin aangegeven dat de president van Turkije Erdoğan zich niet als een sultan gedroeg, maar dat hij een chaos rijk leider is.

Het geven van dit soort verwijten tegen een president wordt gezien als persvrijheid, echter op het moment dat iemand hierop protesteert en tegen in gaat wordt dat direct als een schuld gezien en wordt deze persoon gestraft. Als dit gerechtigheid is hoe wordt dan de afhandeling van de zaak tegen de extreemrechtse leider, die 6.500 beschuldigingen op zijn naam heeft staan en die geen stap terug heeft genomen voor zijn gebruikte woorden, verklaart waarin hij telkens schuldig verklaard wordt en uiteindelijk gestraft wordt met een symbolisch boete van 1.000 euro?

Dit tegenover een Nederlandse Turk die uit opwelling een boze reactie plaatst op een gepubliceerd stuk, zijn spijt betuigd en alsnog een taakstraf van 40 uur krijgt.

 

©MD

Alle berichten met bron Turkinfo en @MD mogen zonder toestemming niet gepubliceerd of gebruikt worden

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen