Het grootste pretpark van Turkije gaat in maart 2019 open

Opening van Ankapark, de park die de karakteristieken bevat Europees grootste pretpark te worden, wordt gedoeld op maart 2019.

Het grootste pretpark van Turkije gaat in maart 2019 open
Het grootste pretpark van Turkije gaat in maart 2019 open Admin

GBM Ticaret en Celik Ortak Girisim, samen voor de komende 29 jaar de operators van Ankapark, ook wel de Turkse Disneyland genoemd, hebben aangekondigd in maart 2019 het park te openen.
In de verklaring wordt aangegeven dat het park veel publiek uit andere Turkse steden maar ook uit vele andere landen zal trekken. Het eerste jaar wordt een bezoekersaantal van 5 miljoen genoemd. Ook wordt in de verklaring aangegeven dat in het eerste jaar verwacht wordt dat 300 duizend toeristen uit Rusland, China en het midden oosten verwacht worden.
 
Duizend 217 activiteiten aanwezig
Het park, dat gepland wordt in het begin geopend te zijn tussen 10:00 uur ’s ochtends en 02:00 in de nacht, zal over het geheel duizend 217 activiteiten bevatten verdeeld over attracties, shops en restaurants. In het park zal een attractie tent met een oppervlakte van 70 duizend vierkante meter, 14 giga rollercoasters, bioscoop zalen, schaatsbaan, concert ruimte voor 30.000 personen, open en gesloten aqua park, bowling zalen, 100 duizend vierkante meter zwembad gebied, dinasaurus park en museum, digitale speel zalen en een Osmaanse straat waar regionale gerechten en specialiteiten te bezichtigen zijn.

©MD
Turkinfo ve ©MD kaynaklı haberin yazılı izin alınmadan yayınlanması, kullanılması YASAKTIR

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Fors minder ov-boetes voor studenten
Fors minder ov-boetes voor studenten