İsmail Yıldırım van RKC Waalwijk naar Boluspor (Turkije)

Boluspor heeft de voorhoede speler, İsmail Yıldırım, van RKC Waalwijk, dat uitkomt in de eerste divisie, weten vast te leggen.

İsmail Yıldırım van RKC Waalwijk naar Boluspor (Turkije)
İsmail Yıldırım van RKC Waalwijk naar Boluspor (Turkije)

Boluspor, uitkomend in de PTT eerste divise van Turkije, heeft een overeenstemming bereikt voor 2 jaar met İsmail Yıldırım, uitkomend voor de eerste divisie club RKC Waalwijk.

De voorzitter van Boluspor, Necip Çarıkçı, gaf tijdens het contract ceremonie aan dat ze nog druk bezig zijn met nieuwe transfers en dat ze İsmail Yıldırım al een tijd lang aan het volgen waren.

Çarıkçı, dat aangeeft dat de speler van RKC Waalwijk İsmail Yıldırım 26 jaar is, vervolgde verder “Dit is een speler dat waarde zal toevoegen aan Boluspor en later ook geld zal opleveren. Een speler dat makkelijk dadelijk in de Süper Lig kan uitkomen. Hopelijk kan İsmail Yıldırım bij Boluspor ook een steentje bijdragen aan het Turkse voetbal. Laat deze transfer een goede aanwinst zijn voor de gemeenschap van Boluspor.”

İsmail Yıldırım, dat voor het tekenen van het contract een gesprek heeft gehad met de voorzitter en de technische directeur van Boluspor, reageerde als volgt: “Het bestuur van Boluspor heeft aangegeven dat ze een project van 3 jaar hebben en dat het resultaat van dit project moet zijn dat Boluspor na 3  jaar uitkomt in de Superlig. Het is een eer om te horen dat ik onderdeel ben van dit project.”

De voorhoede speler gaf verder aan dat het bestuur heel veel vetrouwen in hem heeft en vervolgde “Hopelijk kan ik hun vertrouwen op de juiste manier beantwoorden. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om dit te realiseren. Ik heb veel moeten doen om hier nu te kunnen zijn. Mijn vader zei altijd al: ‘Het is moeilijk om ergens te komen, echter het is nog veel moeilijker om daar ook stand te houden’. Ik ga er alles aan doen om op dit niveau te kunnen blijven, hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet en zullen we aan het eind ons doel bereiken.”
 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Werkloosheid 25- tot 45-jarigen in juli gestegen
Werkloosheid 25- tot 45-jarigen in juli gestegen
Hogere sterfte tijdens recente hittegolf
Hogere sterfte tijdens recente hittegolf