sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Kennisgeving aan de Nederlandse Turken over het Turkse referendum

Kennisgeving aan de Nederlandse Turken over het Turkse referendum
Kennisgeving aan de Nederlandse Turken over het Turkse referendum
Reklam

Het programma, dat georganiseerd was door de Coördinatieteam van de AK Partij voor Rotterdam en omgeving, bevatte informatie en agendapunten over het referendum in Turkije bedoeld om de Turken in Nederland te informeren hiervan.

In het programma, dat georganiseerd was in Eindhoven, werd uitleg gegeven over het referendum van Turkije dat plaats gaat vinden tussen 5-9 april 2017.

Mustafa Aslan, de voorzitter van het coördinatieteam, gaf in zijn speech aan dat tot aan het referendum de activiteiten voor Turkije in volle toeren verder zullen gaan.

Turan Atmaca, coördinator van het coördinatieteam, heeft aangegeven dat van de 180 duizend kiesgerechtigden in Nederland verwacht wordt dat 100 duizend mensen Ja zullen zeggen bij het referendum. Hij geeft verder aan dat elke Ja belangrijk is die in Nederland behaald wordt en dat alle Ja antwoorden in Europa de keuze in Nederland kan beïnvloeden.

Atmaca, die ook nog even de verkiezingen van Nederland op 15 maart aanstaande aanhaalde en het belang ervan, vervolgde zijn woorden als volgt “De energie die we steken in het Referendum in Turkije moeten we ook steken in de verkiezingen van Nederland en naar de stembus gaan en het recht wat we hebben in dit land gebruiken en stemmen”.

De burgemeester van de Turkse plaats Tunçbilek uit de provincie Kütahya, Agah Aşkın, die ook deelgenomen heeft aan deze activiteit gaf aan dat na het referendum het regime in Turkije niet zal veranderen maar dat dit juist gaat zorgen voor een stukje stabiliteit en rust om met grote stappen verder te kunnen gaan.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen