sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Lens wil bij Fenerbahce blijven

Speler van Fenerbahce Lens: “Ik voel me niet als een speler van Sunderland, als Fenerbahce wil wil ik hier blijven”

Lens wil bij Fenerbahce blijven
Lens wil bij Fenerbahce blijven
Reklam

Jeremain Lens, speler van Sunderland uitkomende in de Engelse Premier league die verhuurt is tot het eind van het seizoen aan Fenerbahce, heeft aangegeven zijn cariere voort te willen zetten bij Fenerbahce.

In een verklaring van Lens aan de Nederlandse Voetbal International magazine gaf hij aan niet gelukkig te zijn geweest bij Sunderland. Bij Fenerbahce heb ik een vriendenkring gecreerd, ik heb hele goede banden met mijn medespelers. Ik voel me niet als een speler van Sunderland, als Fenerbahce zou willen wil ik hier blijven.

De 28 jarige speler is ook niet onopvallend gebleven voor de coach van het Nederlandse Elftal, Danny Blind, hij is na 1 jaar weer opgeroepen voor het Nederlandse elftal.

In 2015-16 heeft Lens 24 wedstrijden voor Sunderland gespeeld en in deze wedstrijden wist hij 4 doelpunten te maken en verzorgde hij 3 assists. Bij Fenerbahce staat de teller inmiddels na 8 wedstrijden op 2 doelpunten en 5 assists.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen