Populairste namen ook in 2018 niet veranderd

In 2018 was in Turkije "Zeynep" de meest populaire meisjesnaam en "Yusuf" de meest populaire jongensnaam.

Populairste namen ook in 2018 niet veranderd
Populairste namen ook in 2018 niet veranderd Admin

Volgens het onderzoek van de centrale bureau voor de statistieken van Turkije, TÜİK, over de namen die pasgeboren babies krijgen in Turkije, is gebleken dat "Zeynep" en "Yusuf" nog altijd de meest populaire babynamen zijn.

Volgens de register van Turkije zijn de namen Elif, Defne, Ebrar en Eylül in volgorde de populaire meisjesnamen na Zeynep en bij jongens wordt de lijst verder gevuld met de namen Eymen, Ömer Asaf, Miraç en Ömer na Yusuf.

In Istanbul is Zeynep de meest populaire meisjesnaam en Ömer Asaf de meest populaire jongensnaam
De stad met de meeste inwoners, Istanbul, kent de volgende meest populaire meisjesnamen achtereenvolgens: Zeynep, Defne, Elif, Duru en Ebrar. Bij de jongensnamen is de lijst als volgt: Ömer Asaf, Eymen, Yusuf, Ale Asaf en Ömer.

In Ankara is de lijst met de meest populaire meisjesnamen als volgt: Zeynep, Elif, Defne, Duru en Ebrar. De lijst van populaire jongensnamen ziet er als volgt uit: Eymen, Ömer Asaf, Yusuf, Ömer en Miraç. 

De derde grote stad van Turkije volgens de bevolkingsregister Izmir kent de volgende lijst van populaire meisjesnamen: Zeynep, Defne, Elif, Duru en Asya. De lijst van populaire jongensnamen in Izmir ziet er als volgt uit: Eymen, Çınar, Aras, Ayaz en Emir.

@IY
Berichtgeving met bron Turkinfo en @IY mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Koopwoningen bijna 7 procent duurder in juni
Koopwoningen bijna 7 procent duurder in juni
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners