sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Record opkomst aan Referendum Turkije in Nederland

Het termijn voor het stemmen voor het referendum in Turkije is verstreken. Ondanks dat het aantal stemmen onder de verwachtingen is geëindigd is toch een record aantal stemmen bereikt.

Record opkomst aan Referendum Turkije in Nederland
Record opkomst aan Referendum Turkije in Nederland
Reklam

De mogelijkheid om in Nederland te stemmen voor het referendum waarvoor in Turkije op 16 april aanstaande gestemd gaat worden, is geëindigd.

In Nederland konden de Nederlandse Turken vanaf 5 april 5 dagen lang naar de stembus om te stemmen voor het referendum in Turkije, wat in Turkije zelf op 16 april aanstaande zal plaatsvinden.

118 DUIZEND KIEZERS GESTEMD IN NEDERLAND
volgens de gegevens ontvangen van de Turkse consulaat in Nederland zijn van de 252 duizend stemgerechtigde Nederlandse Turken 118 duizend verschenen bij een van de stembureau's om hun stem uit te brengen.

ONDANKS RECORD AANTAL AAN STEMMEN WAS DE DEELNAME ONDER VERWACHTNIG
In Nederland was verwacht dat ongeveer 60% van de stemgerechtigden zouden gaan stemmen. Echter, 118 duizend hebben hun stem uitgebracht waarmee het percentage deelnemers gelijk is aan 46,98 procent. Bij de verkiezingen van Turkije waren op 1 november 2015 114 duizend 555 opgekomen om hun stem uit te brengen voor de verkiezingen van Turkije. Toen was het percentage gelijk aan 45,49 procent.

Aantal uitgebrachte stemmen per dag en per stemlocatie:


 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen