Sneijder niet beschikbaar tegen Gençlerbirliği

Wegens blessure zal Wesley Sneijder, de Nederlandse international van Galatasaray, niet deelnemen aan de wedstrijd tegen Gençlerbirliği

Sneijder niet beschikbaar tegen Gençlerbirliği
Sneijder niet beschikbaar tegen Gençlerbirliği

Yener İnce, de arts van Galatasaray, heeft verklaard dat de Nederlandse international van Galatasaray, Wesley Sneijder, niet kan meevoetballen in de zevende competitie wedstrijd van Galatasaray tegen Gençlerbirliği.

In de verklaring van İnce op GS TV over de geblesseerde spelers zei hij, “Nadat Wesley Sneijder terug is gekomen van zijn interlandwedstrijd tegen Wit-Rusland waarbij hij geblesseerd het veld heeft moeten verlaten, zijn we begonnen met zijn herstel. De komende dagen zullen we een en ander bekijken en vertellen wanneer we verwachten dat hij weer kan deelnemen aan wedstrijden. Deze week zal hij zeker niet voetballen. Kolbeinn Sigthorsson heeft vandaag ook vrij gekregen. Zijn herstel vordert ook goed, echter zal er deze week nog niet bij zijn.”.

Verder gaf arts Yener İnce aan dat de eerder geblesseerde spelers Hakan Balta, Eren Derdiyok, Serdar Aziz en Nigel de Jong hersteld zijn en inmiddels aan de trainingen met de groep begonnen zijn. Als de trainer deze spelers opstelt tegen Gençlerbirliği zijn deze spelers helemaal klaar om weer deel uit te maken van het elftal.

Voorbereidingen voor wedstrijd tegen Gençlerbirliği

Galatasaray is druk bezig met de voorbereidingen voor de wedstrijd van zaterdag 15 oktober aanstaande uit tegen Gençlerbirliğ.

Op het trainingscomplex van Galatasaray is onder leiding van trainer Jan Olde Riekerink getraind op bal veroveren in een 5-2 opstelling nadat de warming up afgerond is. De training was gesloten voor de pers.

Aan het eind van de training is een partijspel gespeeld om meer nadruk op het tactische te leggen.

De internationals Yasin Öztekin en Tolga Ciğerci, die net terug zijn van hun interland verplichtingen, hebben ook deelgenomen aan de training.

Galatasaray zal de voorbereiding vandaag vervolgen met een training.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Fors minder ov-boetes voor studenten
Fors minder ov-boetes voor studenten