sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Turkije die alles deed op commando is verleden tijd

De Turkse Minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu: "Duitsland moet eerst dit begrijpen. Ik kan alles doen en laten wat ik wil en Turkije heeft het te accepteren mentaliteit is voorbij. Die Turkije is verleden tijd".

Turkije die alles deed op commando is verleden tijd
Turkije die alles deed op commando is verleden tijd
Reklam

Tijdens een persconferentie werd de vraag gesteld wat de Turkse Minister vond van de uitspraak van Merkel over de incirlik airbase. Merkel zei: " We zullen met Turkije voor de laatste keer gaan onderhandelen, daarna zullen we overwegingen maken of wij ons terugtrekken of niet". 
 
Hierop antwoordde de Turkse Minister als volgt:" Wij zien dat Duitsland alles wat tegen Turkije is steunt. Duitsland verleende recentelijk verblijfsvergunningen aan de leden van de Gulenbeweging FETO, steunt de PKK activiteiten op eigen bodem en oefent druk uit op onze burgers". 
 
"De Incirlik base is van mij" ging hij verder. Hij gaf aan dat hij regelmatig met zijn Duitse collega Minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel in gesprek is om tot een oplossing te komen en verklaarde dat de Minister binnenkort op werkbezoek naar Turkije gaat komen. 
 
" onder deze voorwaarden is het niet mogelijk om Incirlik open te houden voor de Duitse diplomaten. Als zij in de toekomst stappen zetten in goede richting dan kunnen wij. Nog overwegen om het verzoek in behandeling te nemen. Incirlik is mijn base en is niet die van de NATO. Ze moeten mij niet de tent uit gaan lokken door te bedreigen dat ze ergens anders heen gaan. Als ze perse weg willen dan zullen we dat niet tegenhouden" aldus de Turkse Minister van Buitenlandse Zaken. 
 

A. Konuksever

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen