Turkije heeft een tijdelijke basis op Antarctica

Minister Varank heeft aangekondigd dat Turkije een tijdelijke basis op Antarctica heeft opgezet

Turkije heeft een tijdelijke basis op Antarctica
Turkije heeft een tijdelijke basis op Antarctica Admin

Minister van Industrie en technologie Varank zei "Ik geef het goede nieuws hierover; onze vrienden hebben de foto's gestuurd. We hebben op Antarctica onze tijdelijke basis opgezet".

De minister, Mustafa Varank, heeft de verkiezingsstand van de jongeren van zijn partij in Bolu bezocht. Varank zei dat ze naar de stad gekomen zijn in het kader van de voorbereidingen op de verkiezingen.
Varank, die aangeeft dat bij de lokale verkiezingen bijna 1 miljoen jongeren voor het eerste stemmen, zei verder dat ze deze jongeren moeten bereiken. Met deze verkiezingsstands proberen we de jongeren te informeren en met huizbezoeken proberen we onze visie over het besturen van de gemeente over te brengen.


Erg trots beeld

Minister Varank zei dat hij goed nieuws wilde delen in Bolu en voegde eraan toe:
"We hebben een project voor het opzetten van een wetenschappelijke basis op Antarctica, een project dat is voorbereid met het visionaire beleid van onze president. Deze wetenschappelijke expedities moesten worden uitgevoerd en daar moest een tijdelijke basisopbouwactiviteit worden gerealiseerd.
Ik geef het goede nieuws daarvan; onze vrienden stuurden foto's. We hebben onze tijdelijke wetenschappelijke basis in Antarctica gevestigd. We zijn hier erg trots op. We zijn er trots op dat onze vlag daar wappert. We zijn ook erg dankbaar voor het proces en willen onze wetenschappers bedanken. Ze hebben mij telefonisch verteld in welke zware omstandigheden, slechte weersomstandigheden, ze dit hebben moeten realiseren. Ik hoop dat ons land beter zal zijn."

@MD
Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Bevolking van EU gegroeid naar 513,5 miljoen inwoners
Fors minder ov-boetes voor studenten
Fors minder ov-boetes voor studenten