sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Turkije ontvangt de prijs Beste overzeese bestemming

Talrijke evenementen georganiseerd door Turkije ter promotie van Turkije in heel China in 2018, "Jaar van het Turkse toerisme".

Turkije ontvangt de prijs Beste overzeese bestemming
Turkije ontvangt de prijs Beste overzeese bestemming Admin
Reklam

Turkije werd bekroond met de prijs "Best Overseas Destination" op het 6e Road Trip Festival 2019 in China, volgens een Turks ministerie. 

6e Road Trip Festival 2019 werd georganiseerd door China Self-Driving Club als onderdeel van de "I Driver Ceremony" evenement in Shanghai, de grootste stad van China, volgens de verklaring van het Ministerie van Cultuur en Toerisme. 

Talrijke evenementen werden georganiseerd door het ministerie voor de promotie van Turkije in heel China na 2018 werd gevierd in China als het "Jaar van het Turkse toerisme". 

Vuur van Anatolië uitgevoerd 'Troje' musical in april als onderdeel van het Jaar van het Turkse toerisme activiteiten georganiseerd door het ministerie van Cultuur en Toerisme in China. 

De Turkse gerechten bereid door chef-kok Deniz Ahmet Kose en zijn team werden aan de Chinezen gepresenteerd op de tentoonstelling "China Outbound Tourism and Travel Market". 

Het team van Zhejiang Television, een van de grootste tv-zenders in China, was te gast in het district Fethiye in de zuidwestelijke provincie Mugla in Turkije.

De Turkse keuken werd in 2018 voorgesteld aan de Chinese toeristische sector, aan vertegenwoordigers van overheidsinstellingen en aan opinieleiders en diplomatieke missies van andere landen.

@MD
Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen