sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri sinop otelleri

Verklaring van Europese Commissie over Turkije-Nederland

Jagland, die Turkije en de EU oproept tot een dialoog zegt verder “Deze situatie schaadt de democratie en de diplomatie. We zullen het niet toestaan dat deze situatie verder verslechterd”.

Verklaring van Europese Commissie over Turkije-Nederland
Verklaring van Europese Commissie over Turkije-Nederland
Reklam

Algemeen voorzitter van de Europese Commissie Thorbjorn Jagland heeft de landen van de Europese Unie (EU) en Turkije opgeroepen om in een dialoog te blijven na de incidenten van de afgelopen dagen.

In een schriftelijke verklaring zegt Jagland, “Deze situatie schaadt de democratie en de diplomatie. We zullen het niet toestaan dat dit verder escaleert. Het campagne over het Turkse referendum moet open en eerlijk verlopen om alle Turkse mensen in het binnenland en buitenland juist en goed te informeren”.

Jagland, dat verder onderstreept dat de Turkse vertegenwoordigers in samenwerking moeten kunnen zijn met de organisaties in het buitenland, vervolgt als “Beide partijen moeten beiden in dialoog blijven om deze activiteiten te kunnen organiseren. Daarnaast zouden de lokale partijen het nodige voorbereidende werk moeten doen om dit te kunnen realiseren”.

Verder gaf Jagland aan dat een en ander wel conform de mensenrechten en volgens de richtlijnen van de Europese Commissie moeten uitgevoerd worden.

De Nederlandse overheid had het bij elkaar komen van de Minister van Buitenlandse Zaken van Turkije Mevlüt Çavuşoğlu, de Minister van Familie Fatma Betül Sayan Kaya en de Turkse bevolking in Rotterdam afgelopen weekend verboden.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
NEEM JE BELANG X
Aantal faillissementen neemt af in februari
Aantal faillissementen neemt af in februari
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen
Weer meer snorfietsen, minder bromfietsen