Eerste Turk die een sector vertegenwoordigd van 3.5 triljoen Euro

De heer Özgür Tort, CEO van Migros Group, die sinds 2013 deelneemt in de Raad van Bestuur van Consumer Goods Forum (CGF), de overkoepelende organisatie va 's werelds toonaangevende fabrikanten van detailhandel en consumentenproducten, is per juni wereldwijd de Retail voorzitter geworden van CGF.


Eerste Turk die een sector vertegenwoordigd van 3.5 triljoen Euro

Volgens de verklaring van Migros heeft de grootste organisatie van detailhandel en consumentenproducten CGF, die mede verantwoordelijk is voor de grootste veranderingen in de Retail sector, zijn nieuwe voorzitter gekozen uit Turkije.



De Raad van Bestuur van CGF, die bestaat uit 's werelds 27 toonaangevende retailers en 26 fabrieken, wordt bestuurt door 2 voorzitters waarvan 1 de retailers vertegenwoordigd en de ander de fabrikanten.



De CEO van Migros Groep Özgür Tort heeft deze nieuwe functie aangenomen per juni dit jaar voor 2 jaar. De voorzitter, die de fabrikanten gaat vertegenwoordigen, is geworden de CEO van Danone, Emmanuel Faber.



OMZETGROOTTE van DE LEDEN VAN CFG 3,5 TRILJOEN EURO



Volgens de gegevens was Özgür Tort, die per 2013 lid is van de Raad van Bestuur van CFG die in zijn geheel een omzet van 3,5 triljoen euro wereldwijd vertegenwoordigd, de laatste 2 jaar de vice voorzitter van CFG. Tort is de enige Turkse lid van de Raad van Bestuur van CFG.



CGF, die wereldwijd in 70 landen 400 retailers, fabrikanten en service instellingen heeft, creëert direct en indirect werkgelegenheid aan 90 miljoen mensen. De Raad van Bestuur van CGF wordt vertegenwoordigd door CEO's van 27 retailers en 26 fabrikanten van 's werelds toonaangevende bedrijven.



©MD



Het is VERBODEN om berichten met bron Turkinfo en/of @MD zonder schriftelijke toestemming te kopieren, gebruiken en te publiceren.