Doodgestoken 20-jarige Bilal Aydin was talentvolle aanvaller en erg geliefd bij de club

20-jarige Bilal Aydin is zaterdagavond in Den Haag doodgestoken. Volgens bronnen op de voetbalvereniging probeerde Bilal een ruzie te sussen waarbij een familielid was betrokken.


Doodgestoken 20-jarige Bilal Aydin was talentvolle aanvaller en erg geliefd bij de club

Bilal Aydin was talentvolle aanvaller en erg geliefd bij de club
De 20-jarige speler was erg geliefd bij de club. ‘We zijn intens bedroefd door dit dramatische overlijden van een jongen die zo in het leven stond en nog een lange en positieve carrière voor zich had’, laat het bestuur weten.

Bilal was lid van onze vereniging vanaf zijn 9e jaar en al snel bleek dat hij een zeer getalenteerde voetballer was.

Hij doorliep met glans alle jeugdselecties en maakte ook deel uit van de zeer goede JO17 lichting van trainer René Stam.
Bilal debuteerde op z’n 17e jaar in het 1e elftal en was daarna een niet meer weg te denken dragende kracht van het team.
 
Binnen de lijnen was Bilal een zeer gedreven voetballer, die de Laakkwartier-aanhang menigmaal liet juichen als hij weer eens wist te scoren. Vorig seizoen wist hij vijftien keer de doelman van de tegenpartij te verslaan.
 
Buiten het veld was Bilal een vriendelijke jongen, die een ieder bij zowel binnenkomst als vertrek hartelijk de hand schudde. Bilal was een echte Laakkwartier-jongen, ondanks goede aanbiedingen van andere verenigingen, bleef hij zijn club trouw.

Vier verdachten van steekpartij
Bilal werd zaterdagavond rond 18.45 uur neergestoken op de kruising van de Rijswijkseweg in Den Haag.  Een paar uur later maakte de politie bekend dat hij was bezweken aan zijn verwondingen.
Er zijn vier verdachten opgepakt. Twee 19-jarige Hagenaars en een 28-jarige man uit Zoetermeer zijn gisteravond opgepakt. De vierde verdachte, een 19-jarige jongen uit Den Haag.
Foto: H.V.V. Laakkwartier
©MD  - Turkinfo