Turkse non-food supermarktketen Forbest geopend in Rotterdam

De Turkse non-food supermarktketen Forbest's eerste winkel in Europa is op 4 juni geopend in Rotterdam.


Turkse non-food supermarktketen Forbest geopend in Rotterdam

Nieuwe ' non-food supermarkt' in Nederland: Turkse Forbest opent eerste winkel in Rotterdam

De Turkse non-food marktketen Forbest heeft na 16 vestigingen in de Egeïsche gebied, Forbest's eerste winkel in Europa geopend in Rotterdam.

Forbest, de producten geproduceerd onder het merk Leva House; Het exporteert naar vele landen, met name Amerika, Nederland, Mexico, Servië en Bulgarije. Een van de doelstellingen van het bedrijf dit jaar is om winkels te openen in andere Europese steden. Terwijl Forbest ernaar streeft zijn exportcijfers te verhogen en bij te dragen aan de economie van het land met zijn nieuwe winkels, werd op 4 juni de eerste winkel van het bedrijf in Europa geopend in Rotterdam, Nederland.

In totaal worden 13 duizend producten in 16 categorieën verkocht in 16 winkels van duizend vierkante meter in Karşıyaka, Hatay, Özkanlar, Şirinyer, Gaziemir, Üçkuyular, Bozyaka, Bornova, Çiğli, Menemen, Torbalı, Nokta, Bostanlı, Buca Forbes, Akhisar en Muğla. In Forbest-winkels; Duizenden producten, waaronder briefpapier, glaswerk, glas, porselein, plastic, hardware, kroonluchters, hardware, cosmetica, sieraden, geschenken, elektronica, huishoudtextiel, ondergoed, pantoffels en speelgoed, bereiken miljoenen burgers.

Forbest verwelkomt haar klanten in de drukste straat van Rotterdamse winkel centrum de Korte Hoogstraat 7A-9A 7 dagen per week.

©TURKINFO.NL