Türkiye's Togg wil een wereldwijd merk worden met een visie van 'meer dan een auto'

Togg Technology Campus is 'meer dan een fabriek' met functies, slimme, milieuvriendelijke functies, zegt CEO


Türkiye's Togg wil een wereldwijd merk worden met een visie van 'meer dan een auto'

Togg bereidt zich voor op de lancering van de eerste in eigen land geproduceerde elektrische auto van Turkije en wil een wereldwijd merk worden met de visie van 'meer dan een auto'.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zaterdag de eerste in eigen land geproduceerde elektrische auto C-SUV uitgerold toen het land de 99e verjaardag van de Dag van de Republiek vierde.

"Dit is een 100% nationaal project met ons achter het stuur", zei Togg CEO Gurcan Karakas, en hij voegde eraan toe: "Vanaf het begin hebben we verklaard dat we meer dan een auto wilden produceren. Op dit moment zijn we erin geslaagd om bouw een bloeiend ecosysteem rond ons slimme apparaat."

"In lijn met onze USE CASE Mobility-visie, die de gebruikersgerichte, intelligente, empathische, verbonden, autonome, gedeelde en elektrische kenmerken van ons slimme apparaat vertegenwoordigt, zijn we waardevolle samenwerkingen aangegaan om het mobiliteitsecosysteem te laten groeien en nieuwe technologieën te ontwikkelen, " is hij onderstreept.
©TURKİNFO.NL


Caracas zei dat het bedrijf is begonnen met het positioneren van zijn merk op 's werelds meest gerenommeerde technologieplatforms, eraan toevoegend dat Togg Technology Campus "meer dan een fabriek" is met zijn functies, slimme en milieuvriendelijke functies en de schoonste verfwinkel in Europa.

Tijdens de openingsceremonie van de Togg Technology Campus maakte Caracas voor het eerst ook de verkoopstrategie van het bedrijf bekend.

"We zullen onze slimme apparaten rechtstreeks naar onze gebruikers brengen en de verkoop zelf rechtstreeks organiseren. We zullen dienen in een hybride structuur die de gebruiker centraal stelt en digitale en fysieke ervaring combineert", zei hij.

"In november lanceren we ons eerste touchpoint in Zorlu Center in Istanbul. Tegen 2023 zal het aantal touchpoints 19 bereiken. Onze aftersales-touchpoints zullen klaar zijn op 20 locaties in zeven regio's tegen de tijd dat de pre-orderperiode begint ," hij zei.

Digitale producten worden binnenkort aangekondigd

Caracas zei dat ze als technologiebedrijf werken aan verschillende digitale producten en slimme apparaten, en voegde eraan toe: "We zullen zeer binnenkort onze digitale producten aankondigen. We richten ons op strategische gebieden zoals mobiliteitsoplossingen, big data, cyberbeveiliging, fintech, blockchain, gamification, smart grids en mobiliteitsdiensten."

Togg maakt zijn debuut op de markt in het eerste kwartaal van 2023 met de SUV, zijn eerste slimme apparaat in het C-segment, na voltooiing van homologatietests.

Het zal tot 2030 vijf verschillende modellen produceren – SUV, sedan, C-hatchback, B-SUV en B-MPV – en zal hun intellectuele en industriële eigendomsrechten bezitten.