Reklam
Reklam

Istanbul de meeste gastvrije stad van Europa

Met een score van 8,6 uit 10 is Istanbul de meest gastvrije stad van Europa geworden.

Istanbul de meeste gastvrije stad van Europa
Editör: Turkinfo.nl
12 Temmuz 2019 - 06:39
Reklam

Het rapport van het wereld sociaal plan voor 2019 is gepubliceerd door Basel publiek en economisch instituut wat zijn hoofdvestiging heeft in Zwitserland.



Het Instituut vroeg de deelnemers op het internet om de volgende punten te beoordelen met een waarde tussen 1 en 10: sociaal klimaat, interpersoonlijk vertrouwen, goedkeuring van bezuinigingsbeleid, bereidheid om belastingen te betalen, investeringen in de lokale economie, hulpvaardigheid, vriendschap en gastvrijheid.



Volgens de resultaten hiervan heeft Turkije met een cijfer van 6,6 Duitsland, Frankrijk en Italie achter zich gelaten op het onderwerp "Verstrekken van financiering op basis van publieke middelen".



China heeft op dit punt de hoogste score behaald, een 10. Duitsland had een 6,4, Frankrijk een 5,1 en Italie een 5.



Op het gebied van gastvrijheid wisten Japan en Griekenland beiden een 10 te scoren. Turkije wist met een 8,1 tot de meest gastvrije landen van Europe te behoren.



De scores op het gebied van gastvrijheid voor een aantal landen zien er als volgt uit: Spanje 7,7, Rusland 7,6, Nederland 6,8, Frankrijk 5,5 en Israel 2.



Istanbul, met een bevolking van 15 miljoen mensen de grootste stad van Europa, wist met een 8,6 score de meest gastvrije metropool stad te worden.

De cijfers voor de metropool steden van Europa zien er als volgt uit: Parijs 8, Moscow 7,5 en Berlijn 5,3.



"Ook Turkije moet kunnen profiteren van de 320 miljard SDG, fonds voor duurzame ontwikkelingsdoelen, fondsen"



De directeur van afdeling voor Wereld Sociaalplan van het Basel publiek en economisch instituut, Alexander Dill, 

Alexander Dill, directeur van de World Social Capital Monitoring afdeling van de Basel Institute for Public and Economic Affairs, geeft aan dat duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (SDG) een interdisciplinair en immaterieel actief is om te bereiken.



Dill, zei dat van de SDG van de Europese Unie, waarvan is berekend dat deze een besteding heeft van 320 miljard euro in de jaren 2021-2027, ook Turkije tot de landen moet behoren die profiteren van de steun en financiering van deze programma.



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum