"Istanbul Luchthaven Schittert: Bekroond als een van de Top 10 Beste Luchthavens Wereldwijd en Wint Extra Awards bij Skytrax 2024"

Istanbul Luchthaven, die is beoordeeld door de luchtvaartbeoordelingsorganisatie Skytrax tijdens de "World Airport Awards 2024", is gekozen als een van de top 10 beste luchthavens ter wereld. Daarnaast heeft de luchthaven ook twee prijzen ontvangen: "Beste Luchthaven Maaltijdservice ter Wereld" en "Beste Luchthaven van Zuid-Europa".

 "Istanbul Luchthaven Schittert: Bekroond als een van de Top 10 Beste Luchthavens Wereldwijd en Wint Extra Awards bij Skytrax 2024"
Editör: Turkinfo.nl
19 Nisan 2024 - 07:53

Op de sociale media-accounts van de luchthavenexploitant, IGA, werd het volgende gedeeld: "Bij de Skytrax 2024 World Airport Awards blijven we aan de top met IGA Istanbul Luchthaven. Met onze projecten voor 'Beste Luchthaven Maaltijdservice ter Wereld' en 'Beste Luchthaven van Zuid-Europa' blijven we investeren, niet alleen voor vandaag, maar ook om onze werkzaamheden voort te zetten als het wereldwijde ontmoetingspunt van de toekomst. We danken onze gasten en al onze collega's die ons vergezellen op deze reis van succes."

Tijdens de ceremonie in Frankfurt namen Terminal Operations Director Fatih Mere en Customer Experience Manager Abdulkadir Demirtaş de prijzen in ontvangst namens IGA.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!