Reklam
Reklam

Jongen (17) gewond na steekincident Schiedam

Een 17-jarige jongen uit Schiedam liep donderdag even na middernacht twee steekwonden op na een ruzie bij het bioscoopcomplex in zijn woonplaats. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een paar uur na het incident kon in zijn woning een 18-jarige Schiedammer worden aangehouden.

Jongen (17) gewond na steekincident Schiedam
Editör: Turkinfo.nl
01 Haziran 2019 - 18:49
Reklam

Het latere slachtoffer zat met wat vrienden op een bankje op de Noorderweg toen hij woorden kreeg met een voorbijganger. De woordenwisseling mondde uit in een handgemeen over en weer, waarbij de verdachte een mes trok. Uiteindelijk werd de ruzie gesust, gooide de verdachte zijn mes weg en vervolgde iedereen zijn weg. Toen pas merkte het slachtoffer dat hij twee keer in zijn rug gestoken was. Zijn vrienden waarschuwden de hulpdiensten.




18-jarige aangehouden




Bij het speuren in de omgeving werd een mes gevonden, dat is meegenomen om sporen veilig te stellen. Het onderzoek leidde vervolgens snel naar een 18-jarige Schiedammer, die in zijn woning in de wijk Woudhoek is aangehouden.  Hij zit nog vast. De recherche onderzoekt of er sprake is van meerdere daders.



Mensen die getuige waren van het incident of daar zelfs opnamen van hebben (gemaakt) en die nog niet met ons gesproken hebben, vragen we om contact met ons op te nemen. Dat kan via onderstaand tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000



Politie.nl



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum