Reklam
Reklam

Journalist Hüseyin Torunlar en zijn broer Ali Torunlar doodgeschoten McDonald's Zwolle.

Schokmoord in Zwolle, een gewapende aanval op McDonalds in Zwolle. Journalist Hüseyin Torunlar en zijn zakenman, broer Ali kwamen om het leven bij de aanval. 

Journalist Hüseyin Torunlar en zijn broer Ali Torunlar doodgeschoten McDonald's Zwolle.
Editör: Turkinfo.nl
31 Mart 2022 - 09:28 - Güncelleme: 31 Mart 2022 - 12:27
Reklam

Kort na het incident werd bekend dat journalist Hüseyin Torunlar en zijn zakenman, broeder Ali Torunlar, met een gewapende aanval werden aangevallen en ter plaatse overleden.

Hüseyin Torunlar en zijn broer Ali Torunlar, bekend als horecaondernemer in en rond de stad Zwolle en jarenlang bekend om hun journalist en pers persoonlijkheid in de Turkse media, kwamen bij een gewapende aanval om het leven.

De schietpartij vond plaats rond 18.00 uur in het restaurant bij een McDonald's in de Floresstraat in Zwolle. Het duurde niet lang of er kwam informatie naar voren dat twee invloedrijke Turkse zakenlieden waren overleden. 

Het feit dat de aanslag rond 18.00 uur 's avonds plaatsvond, toen het restaurant vol was, en dat er veel gezinnen binnen waren, veroorzaakte grote verontwaardiging. 
Wat de aanleiding is geweest is nog onbekend. Dader is spoorloos, en de politie  heeft r grootschalig onderzoek gestart. 

Burgemeester van Zwolle: ik was erg verrast door deze gebeurtenis
De Zwolse burgemeester Peter Snijders, die na de aanslag naar het restaurant kwam, zei verrast te zijn en zei: "Dit soort extreem geweld verwacht je hier niet. Ik was erg verrast door dit geweld, dat een enorme impact had op personeel en bezoekers. We zullen slachtofferhulp bieden aan mensen in nood."

De burgemeester en de politie riepen ooggetuigen op om informatie te verstrekken.


©TURKINFO.NL


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum