Reklam
Reklam

Onderwater motor geproduceerd

Een bedrijf in Bursa heeft een 100 kilo zware eenpersoons onderzeeër geproduceerd.

Onderwater motor geproduceerd
Editör: Turkinfo.nl
13 Mayıs 2014 - 09:36
Reklam

 



Het bedrijf heeft deze eenpersoons onderzeeër of onderwater motor geproduceerd en beschikbaar gesteld aan de toeristen sector.



 



Algemeen directeur Burçin Doğan die in Mudanya zijn product, onder de naam “Adrenalin Scuba Doo” , presenteert geeft aan dat het gebruik van deze nieuwe onderzeeër zeer makkelijk is. Doğan, die aangeeft dat zowel ervaren als onervaren mensen hiermee makkelijk kunnen duiken, zegt vervolgens:



“Het product is ontwikkeld om economisch, veilig en milieuvriendelijk de onder water wereld open te stellen voor toeristen evenals het sportief diepzee duiken. Het voertuig is zodanig ontwikkeld dat een 10 jarig kind deze zelfs kan besturen. Een bescherming is ontwikkeld rond het hoofd en schouders, zodat hiermee makkelijk ademhaling geregeld kan worden. Ook conform mag niet ontbreken door de comfortabele zithouding. Zwemvaardigheid is totaal niet aan de orde en door de bescherming aan het hoofd kan deze voertuig ook gebruikt worden met een bril of lenzen. Het voertuig heeft ook een reservetank, die in geval van nood gebruikt kan worden voor 15-20 minuten zuurstof. Het voertuig kent geen risico’s voor tochten tot en met 5 meter diepte.”



 



Het voertuig weegt, samen met de accu en de extra tank 100 kilo. Doğan geeft aan dat in de afgelopen 2 jaar 3 voertuigen geproduceerd zijn. 



De eenpersoons onderzee motor trekt heeft veel interesse uit landen als Dubai, Egypte, Malesie, Filipijnen, America en Thailand tijdens de testen die momenteel in Turkije uitgevoerd worden, aldus Doğan.



 



Het voertuig dat gebruikt kan worden tot 5 meter diepte zonder enige noodzaak aan opleiding of certificaat, zal voor een bedrag rond de 5 duizend dollar op de markt gezet worden is het vermoeden. Het voertuig dat geproduceerd is gedurende 2 jaar door de Ar-Ge eenheid van 10 personen kan ongeveer 2 tot 2,5 mijl snelheid aan.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum