Reklam
Reklam

Nederland nam deel aan het Ballonfestival in Cappadocië met een windmolenballon

Het "3rd International Hot Air Balloon Festival" (BALONFEST 2022) dat in Cappadocië werd gehouden, begon met de deelname van figuurballonnen uit verschillende landen. Nederland trok de aandacht met de molenvormige ballon.

Nederland nam deel aan het Ballonfestival in Cappadocië met een windmolenballon
Editör: Turkinfo.nl
25 Temmuz 2022 - 05:56
Reklam
Ballonpiloten uit Engeland, België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Brazilië, Spanje, Noord-Macedonië en Slovenië, evenals Turkije voor het festival, stijgen na voltooiing van hun voorbereidingen naar de lucht en vliegen over de bedekte valleien met sprookjesachtige schoorstenen en natuurlijke rotsformaties uitgevoerd.

Over het festival
Cappadocië, dat de dag begint met het vliegen van 150 heteluchtballonnen per dag, staat met deze functie bovenaan de wereldranglijst. Pasha Balloons, die op deze manier de natuurlijke schoonheden van Cappadocië aan de wereld wil laten zien, organiseerde in 2019 voor het eerst het International Balloon Festival. Het festival, dat in 2020 werd opgeschort vanwege de pandemie, ging verder als de 2nd International Balloon Festival in 2021 en wordt voor de 3e keer gehouden op 21-24 juli 2022 met de deelname van vele speciaal gevormde ballonnen en geweldige evenementen. Het 3e Internationale Ballonfestival is een Pasha-ballonorganisatie.


©TURKINFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum