Reklam
Reklam

Programma tegen vervreemding en radicalisering

In Den Haag is een debat gehouden onder moslim jongeren over de vervreemding in de samenleving.

Programma tegen vervreemding en radicalisering
Editör: Turkinfo.nl
30 Haziran 2016 - 06:18
Reklam

Er is een debat georganiseerd in de Den Haag Türk İslam Kültür Vakfı als onderdeel van een programma van Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO). In de door Yassin el Forkani geregisseerde debat waren Naima Ajouaau, Ayberk Köprülü en Yasin Koçak de sprekers.



Tijdens deze avond, waar het draaide om onderwerpen als de vervreemding en radicalisering binnen Nederland, hebben de deelnemers samen met de sprekers over deze onderwerpen gedebatteerd. Het doel van deze debat was om het bewustzijn in de maatschappij te verhogen tegen de vervreemding in de samenleving en om problemen te identificeren. In het kader hiervan zijn verschillende onderwerpen besproken onder de deelnemers en gezien wat hiervoor nodig is. Hieropvolgend heeft de Türk İslam Kültür stichting Den Haag de iftar eten georganiseerd voor alle deelnemers.



Een soortgelijk debat was in mei ook georganiseerd in de Turkse Culturele Centrum Hoca Ahmed Yesevi te Arnhem. De Turkse Federatie in Nederland wil met het organiseren van deze debatten een bijdrage leveren aan de problematiek en de oplossingen.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum