Reklam
Reklam

Resultaat fusies in Turkije bereikt 30 miljard Turkse Lira

Italië voert de lijst, op basis van aantal registraties, van buitenlandse landen die investeren in Turkije. Duitsland, Nederland, Zwitserland en Luxemburg vullen deze lijst verder aan.

Resultaat fusies in Turkije bereikt 30 miljard Turkse Lira
Editör: Turkinfo.nl
21 Ocak 2019 - 07:52
Reklam

Ondanks de economische aanvallen en de speculatieve koers aanvallen op Turkije vorig jaar zijn de opbrengsten uit fusies en overnames vorig jaar het hoogst van de afgelopen 6 jaren. Het totaal bedrag dat hiermee gemoeid was, was 30,1 miljard Turkse Lira. 



Volgens hetzelfde rapport zijn vorig jaar 223 zaken aangenomen.



Buitenlandse investeerders hebben in 2018 36 handelingen met een totaal waarde van 14,9 miljard Turkse Lira uitgevoerd bij Turkse bedrijven. Het aandeel van buitenlandse bedrijven op deze bedrijven is bijna 50 procent geworden.



De meeste transacties hebben plaatsgevonden in de branches voor elektriciteit, gas, stoom en ontluchtings systemen. De grootste transactie had een waarde van 5,4 miljard Turkse Lira. 



Italië op de eerste plaats van de investeerders 



Tussen de buitenlandse investeerders hebben Italiaanse investeerders de eerste plaats op de lijst weten te bemachtigen op basis van aantal transacties. Italië wordt respectievelijk gevolgddoor Duitsland, Nederland, Zwitserland en Luxemburg. 

 



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum