Reklam
Reklam

Riekerink druk bezig met de voorbereidingen bij Galatasaray

Waar de kans steeds groter geacht wordt dat Riekering als hoofdtrainer blijft bij Galatasaray, is Ayhan Akman als assistent trainer aangesteld voor de Nederlandse trainer. De voorbereidingen zijn gestart. Vertrek van Alex Telles naar Porto begint ook steeds concreter te worden. Verder heeft Riekerink Bruma, die in de belangstelling staat van PSV Eindhoven, gevraagd te blijven.

Riekerink druk bezig met de voorbereidingen bij Galatasaray
Editör: Turkinfo.nl
27 Haziran 2016 - 06:25
Reklam

De planningen van Galatasaray voor het nieuwe seizoen beginnen steeds meer vorm te krijgen en daarnaast is ook de ontknoping rondom de vraag van de trainer nabij. Het ziet ernaar uit dat Jan Olde Riekerink als hoofdtrainer blijft bij Galatasaray.



Riekerink, dat naar Galatasaray kwam als hoofd voor de jeugdopleiding en noodgedwongen trainer van de hoofdmacht werd na het vertrek van trainer Mustafa Denizli, wist zich te bewijzen met het behalen van de Turkse beker vorig seizoen. De laatste ontwikkelingen tonen dat Riekerink ook komend seizoen als hoofdtrainer blijft bij Galatasaray.



Het bestuur is de voorbereidingen aan het treffen voor het nieuwe seizoen op basis van de input van Riekerink. Ayhan Akman is inmiddels als assistent van Riekerink aangesteld en begonnen aan zijn nieuwe uitdaging.



Laatste situatie bij Telles en Bruma



Van Telles en Bruma wordt langzamerhand ook bekend wat zij komend seizoen gaan doen. Het afgelopen seizoen heeft Alex Telles op huurbasis gespeeld bij Inter Milan en heeft Bruma in Spanje bij Real Sociedad het seizoen op huurbasis afgerond.



Volgens berichtgeving van het bestuur van Galatasaray is bijna het einde bereikt met Porto voor wat betreft de onderhandelingen voor Telles. Porto heeft de Turkse vereniging 6,5 miljoen euro aangeboden, de Turkse vereniging heeft als tegenbod 7,5 miljoen euro gevraagd. Verwacht wordt dat op korte termijn de clubs hier wel uit zullen komen.



Voor Bruma, dat bij Galatasaray niet voldeed aan de verwachtingen en daardoor op huurbasis werd uitgeleend aan de Spaanse Real Sociedad, is interesse van PSV Eindhoven. De eerste voorstel dat de Nederlandse vereniging heeft gedaan is veel te ver van wat het bestuur van Galatasaray in gedachte heeft voor deze speler. PSV heeft echter te kennen gegeven dat ze binnenkort naar Istanbul zullen komen om een nieuwe bod te doen op deze speler.



Het bestuur van Galatasaray heeft echter aangegeven dat de trainer van Galatasaray graag met deze speler verder wil komend seizoen en dat het veel waarschijnlijker is dat Bruma bij Galatasaray blijft dan zijn vertrek.

Ook is het nog niet bekend wat Galatasaray gaat doen met Aurelien Chedjou, die nog een contract heeft voor 1 jaar maar voor een verlenging heeft gevraagd. Aan de manager van deze speler is doorgegeven dat de speler zou kunnen vertrekken als Galatasaray van een andere vereniging kan krijgen wat ze voor deze speler in gedachte hebben.



28 juni dinsdag beslissing

Bij Galatasaray zullen de belangrijkste beslissingen omtrent de transfers op dinsdag 28 juni genomen worden. Dinsdag tijdens het overleg van het bestuur zal bekend worden welke spelers mogen vertrekken en vanaf dat moment zal er ook gewerkt worden aan hun vertrek naar nieuwe verenigingen. Ook zullen bestuursleden na deze vergadering naar Europa gaan voor eventuele nieuwe transfers naar Galatasaray.

 



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum