Reklam
Reklam

's werelds meest vervuilende land China

De landen die de grootste bijdrage hebben aan het vervuilen van de wereld worden steeds meer bekend. Turkije staat op deze lijst op de tiende plaats.

's werelds meest vervuilende land China
Editör: Turkinfo.nl
24 Temmuz 2019 - 06:32
Reklam

PRNet, een organisatie die de media volgt en hierop rapporteert, heeft het rapport geanalyseerd dat opgesteld is op basis van vervuiling vanuit landen. Volgens de analyse van PRNet zijn de landen bekend geworden die de grootste bijdrage hebben aan de vervuiling van de wereld.



Hieruit blijkt dat de bijdrage van Turkije 1,5 procent is en dat Turkije hiermee de tiende plaats inneemt van de lijst met de meest vervuilende landen. In deze analyse wordt ook meegenomen wat de bevolkingsgraad van het land is ten opzichte van de bevolkingsgraad van de wereld.



Turkije vormt 1 procent van de wereldbevolkingsgraad. Als de bevolkingsgraad meegenomen wordt in de beoordeling welk land het meest vervuilend is, dan is de Verenigde Staten de meest vervuilende land. De Verenigde Staten heeft een invloed van 12 procent op deze vervuiling, terwijl het 4 procent van de wereldbevolking heeft.



Het land waar de grootste invloed van vervuiling komt is China met 15 procent. Het aandeel van de bevolking van China ten opzichte van de wereld bevolkingsgraad is 19 procent. Op de tweede plaats staat India dat 18 procent van de wereldbevolkingsgraad dekt.



India heeft een invloed van 12 procent op de wereld vervuiling.



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum