Reklam
Reklam

Turkije: 3 duizend 218 personen vorig jaar overleden aan verkeersongelukken

Nu de statistieken bekend beginnen te worden over de verkeersongelukken van vorig jaar, is ook bekend geworden dat in de periode Januari - November vorig jaar 3 duizend 218 personen overleden zijn aan verkeersongelukken.

Turkije: 3 duizend 218 personen vorig jaar overleden aan verkeersongelukken
Editör: Turkinfo.nl
16 Ocak 2019 - 07:59
Reklam

TurkInfo.NL, uw nieuwsprovider in de regio, heeft ook onderzoek gedaan naar de statistieken omtrent dit onderwerp. Volgens gegevens die TurkInfo.NL verzameld heeft op website trafik.gov.tr en via de media, zijn vorig jaar door verkeersongelukken 3 duizend 218 mensen overleden.



De informatie is ontstaan door de periode Januari - November als basis hiervoor te nemen. Vorig jaar hebben in totaal 395 duizend 192 verkeersongelukken plaatsgevonden.



Als de dodelijke ongevallen met voorgaande jaren vergeleken worden ontstaat het volgende beeld: 2017: 7 duizend 427, 2016: 7 duizend 300, 2015: 7 duizend 530.



Als we dit in acht nemen en de getallen van Januari - November, dan is te concluderen dat in 2018 een sterke daling van het aantal dodelijke verkeersongelukken was. Helaas is geconstateerd dat de basis van de meeste verkeersongelukken nog altijd te verwijten zijn aan fouten bij de bestuurder.



Volgens de mediaonderzoek van TurkInfo.NL is ook al bekend geworden hoeveel van deze ongelukken een plaats in de media gekregen hebben.



In het laatste jaar zijn 18 duizend 109 nieuws berichten aan verkeersongelukken besteedt.

De meeste verkeersongelukken worden nog altijd gezien rondom de grote feestdagen en dezelfde trend is ook te zien in de media publicatie.

De genomen maatregelen en het verhogen van de boetes hebben ertoe geleid dat er aanzienlijk minder ongelukken geweest zijn in 2018.



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum