Reklam
Reklam

Turkije eerste keuze voor haartransplantaties in Europa

Turkije neemt wereldwijd de derde plaats in voor haartransplantaties zegt de voorzitter van Turkse vereniging.

Turkije eerste keuze voor haartransplantaties in Europa
Editör: Turkinfo.nl
21 Ocak 2019 - 07:56
Reklam

Turkije is het topland in Europa voor haartransplantaties, zei de voorzitter van de Turkse Vereniging van Plastische Reconstructieve en Esthetische Chirurgen.



Turkije staat op de derde plaats in haartransplantatieprocedures wereldwijd, zei professor Suhan Ayhan die Anadolu Agency spreekt.



"Er zijn voornamelijk mensen die afkomstig zijn uit de Golf, het Midden-Oosten en Oost-Europese landen voor haartransplantatie," zei Ayhan.



Turkije heeft een belangrijke bevordering en marketing strategie op haartransplantaties uitgevoerd, voegde hij eraan toe.



"Turkije werd een hub voor haartransplantatie in de wereld. Er zijn heel wat lokale en buitenlanders die naar haartransplantatie streven," zei hij.



"De ,resultaten zijn goed en, misschien één van de belangrijkste redenen, voor deze vraag is de waarneming dat dit een goedkoop proces is",  voegde hij toe.



Hij zei dat Turkije de nummer drie land in gezondheidstoerisme wereldwijd kon worden als het zijn pool van opgeleide artsen en personeel gebruikt.



Een 2017-rapport van de International Society of Hair Restoration Surgery schat dat in 2016 wereldwijd 1,8 miljoen patiënten een haarbehandeling kregen.



"De totale marktomvang voor haarherstellende chirurgie is sinds 2014 met 64 procent toegenomen, van 2,5 miljard dollar in 2014 naar 4,1 miljard dollar in 2016", voegde het rapport toe.



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum