Reklam
Reklam

Turkije stuurt een ambulance vliegtuig naar Nederland voor de Marokkaanse baby Yusuf

Volgens de laatste informatie heeft Turkije actie ondernomen en een ambulancevliegtuig gestuurd voor de baby Yusuf, van Marokkaanse afkomst, die in Nederland onder behandeling is.

Turkije stuurt een ambulance vliegtuig naar Nederland voor de Marokkaanse baby Yusuf
Editör: Turkinfo.nl
08 Nisan 2022 - 14:54
Reklam

Hij wordt vandaag uit Nederland gehaald en voor behandeling naar Turkije gebracht.
Na de noodkreet van de Marokkaanse moeder Zeynep Rahou kwam Turkije in actie. Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca legde 's ochtends een verklaring af op zijn Twitter-account; "De Marokkaanse baby Yusuf heeft een ziekte. Hij kon geen genezing vinden, noch in Nederland, waar hij werd geboren, noch in Marokko. Zijn moeder kreeg te horen: "We kunnen het leven van uw kind beëindigen als u dat wilt."

Bij Yusuf, de in Nederland wonende baby van Marokkaanse afkomst die 2 maanden geleden werd geboren, is een zeldzame ziekte geconstateerd. De artsen in Nederland boden zelfs aan om een einde te maken aan het leven van de baby als ze dat wilde.

Zijn moeder had via social media president Erdogan opgeroepen! Turkije ondernam actie voor de Marokkaanse baby Yusuf. Het vliegtuig van het ministerie van Volksgezondheid komt naar Nederland voor de Marokkaanse baby Yusuf

©TURKINFO.NL


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum