Reklam
Reklam

Turkish Airlines uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij in Europa

Turkish Airlines is vrijdag bij de World Airline Awards van luchtvaartbeoordelaar Skytrax uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa.

Turkish Airlines uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij in Europa
Editör: Turkinfo.nl
24 Eylül 2022 - 10:08
Reklam
Türkiye's nationale luchtvaartmaatschappij ontvangt 3 prijzen waaronder Beste luchtvaartmaatschappij in Europa

De nationale luchtvaartmaatschappij van Türkiye, die op meer landen vliegt dan alle andere, kreeg de zeer competitieve titel Beste Luchtvaartmaatschappij van Europa, volgens een onderzoek waarbij tussen september 2021 en augustus 2022 antwoorden werden verzameld van meer dan 14 miljoen online klanten van meer dan 100 nationaliteiten.

Turkish Airlines won nog twee andere belangrijke prijzen tijdens de ceremonie, namelijk 's werelds beste Business Class Catering en de Beste Luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa.

Qatar Airways werd voor de zevende keer uitgeroepen tot 's werelds beste luchtvaartmaatschappij en won de prestigieuze titel Airline of the Year 2022.

Singapore Airlines was 's werelds tweede beste luchtvaartmaatschappij, Emirates derde, Japan's All Nippon Airways vierde en Australië's Qantas Airways vijfde.

Turkish Airlines werd uitgeroepen tot 's werelds zevende beste luchtvaartmaatschappij, van de meer dan 350 luchtvaartmaatschappijen die in de onderzoeksresultaten zijn opgenomen.

Ahmet Bolat, voorzitter van de Raad van Bestuur en het Uitvoerend Comité van Turkish Airlines, zei: "Met onze bevoorrechte service-aanpak, die ons onderscheidt van onze concurrenten, blijven we stevige stappen zetten op weg naar ons doel om het merk Turkish Airlines tot de beste ter wereld te maken door voort te bouwen op de ongeëvenaarde service die we bieden."

Skytrax CEO Edward Plaisted zei: "Wij feliciteren Turkish Airlines met hun succes bij de World Airline Awards, en het winnen van de prijs als beste luchtvaartmaatschappij in Europa is een fantastische prestatie in wat een van de meest concurrerende markten is."

Turkish Airlines werd opgericht in 1933 en heeft een vloot van 389 (passagiers- en vracht)vliegtuigen die naar 340 wereldwijde bestemmingen vliegen - 287 internationale en 53 binnenlandse - in 129 landen.

©TURKINFO.NL

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum