Reklam
Reklam

Turkish Airlines Zet Record: Bestelling van 355 Vliegtuigen!

Turkish Airlines heeft geschiedenis geschreven door haar grootste vliegtuigbestelling ooit te plaatsen. Het luchtvaartbedrijf heeft aangekondigd dat het van plan is maar liefst 355 vliegtuigen aan te schaffen, wat een opmerkelijke mijlpaal betekent in de wereld van de luchtvaart.

Turkish Airlines Zet Record: Bestelling van 355 Vliegtuigen!
Editör: Turkinfo.nl
13 Kasım 2023 - 08:31 - Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 08:32
Reklam

De aankondiging kwam na een ontmoeting tussen de leiding van Turkish Airlines en vertegenwoordigers van Airbus in Istanbul. Als de luchtvaartmaatschappij met de meeste bestemmingen ter wereld is Turkish Airlines vastbesloten haar vloot aanzienlijk uit te breiden en haar positie in de mondiale luchtvaartindustrie te versterken.

De plannen omvatten de aanschaf van verschillende modellen, waaronder 10 A350-900-vliegtuigen, 75 A350-900-vliegtuigen, 15 A350-1000-vliegtuigen, 5 A350F-vrachtvliegtuigen en 250 A321 NEO-vliegtuigen. Met deze bestelling wil Turkish Airlines haar capaciteit vergroten en haar dienstverlening verder verbeteren.

Ahmet Bolat, voorzitter van de Raad van Bestuur en de Executive Committee van Turkish Airlines, gaf aan dat deze strategische beslissing de groei van de luchtvaartmaatschappij onderstreept en haar concurrentiepositie op wereldniveau versterkt.

De gesprekken omvatten ook overeenkomsten met Rolls-Royce voor motoronderhoudsdiensten en het leveren van reserveonderdelen voor de motoren van de A350-vliegtuigen, wat een integraal onderdeel is van de algehele operationele strategie van Turkish Airlines.

Deze indrukwekkende bestelling getuigt van het vertrouwen van Turkish Airlines in de toekomst van de luchtvaartindustrie en markeert een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf. De uitbreiding van de vloot zal niet alleen de capaciteit vergroten, maar ook bijdragen aan de wereldwijde connectiviteit die Turkish Airlines zo kenmerkt. De uitvoering van de bestelling zal nauwlettend worden gevolgd in de komende jaren, terwijl Turkish Airlines haar positie als een toonaangevende speler in de luchtvaartindustrie verder versterkt.
Turkinfo.nl

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum